Сайт joomix.org
ONZE MERKEN Een overzicht van onze meest voorkomende merken

Een overzicht van onze meest voorkomende merken.

Bezoek onze showroom voor een uitgebreide productdemonstratie en een geheel vrijblijvend advies op maat.

 

Luxaflex
Luxaflex Indoor. Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. 

Luxaflex Outdoor is de aanbieder van onderandere: terraszonwering, vensterzonwering, serrezonwering, rolluiken en buitenjaloezieën.

www.luxaflex.nl

 Hormann

Hormann is Europees marktleider op het gebied van garagedeuren en voordeuren. In allerlei stijlen leverbaar en ook leverbaar met aandrijving.

https://tielemans.hormannpartner.nl/

Unilux horren
Unilux horsystemen dragen bij aan een ongestoorde nachtrust en een gezond en comfortabel leefklimaat. Bescherming tegen muggenbeten. Dankzij horren heeft u geen last meer van insecten in huis. Maar, wist u ook dat Unilux oplossingen biedt die pollen- en zonwerend zijn?
www.uniluxbv.nl

Heroal rolluiken
Bij heroal kunnen wij terecht voor een groot assortiment rolluiken, roldeuren en horren in allerlei verschillende soorten en maten
www.heroal.de

Renson
Aanbieder van diverse zonweringsystemen waaronder ook aluminium oplossingen.
www.renson.eu

SunFolie-Techniek
SunFolie-Techniek biedt een ruim assortiment daglichtfilters. Deze geavanceerde systemen zijn ontworpen om toetreding van zonnewarmte tot een minimum te beperken.
www.sunfolietechniek.nl

Weinor
Weinor zonneschermen zijn kwaliteitsproducten, die door hun uitgekiende techniek, eenvoudig bedieningscomfort en duurzaamheid overtuigen. Als terraszonnescherm, raamzonwering, serre-zonnescherm, zonwering voor een terrasoverkapping, parasol of zijwandscherm zijn de modellen op alle wensen afgestemd en kunnen in kleur, doekdesign en uitvoering aan uw individuele wensen aangepast worden.
www.weinor.nl