Сайт joomix.org
ONDERHOUD

Natuurlijk wilt U alleen maar plezier van Uw zonwering, rolluik of terrasscherm en wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat U ons na levering en installatie niet meer hoeft te bellen. Dat is mogelijk door het gebruik van goed materiaal en installatie door vakkundige collega's.

 Maar, stel dat het dan toch een keer niet naar wens functioneerd. In dat geval kunt U rekenen op Tielemans. Onze medewerkers zijn snel ter plekke en er is altijd wel een servicemedewerker bij U in de buurt. 

Garantie

Op al onze nieuw geleverde producten verlenen wij een volledige garantie van 2 jaar. 
Bij reparatie geven wij 3 maanden garantie op de verrichte werkzaamheden. Op de vervangen onderdelen is dan de fabrieksgarantie van toepassing.

Romazo

De branchevereniging ROMAZO heeft een aantal beleidspeilers. Deze peilers dragen bij aan een hoger kwaliteitsniveau, betere informatie & advies en grotere naamsbekendheid. Voor u als klant betekent dit dat uw aankoop van zonwering bij een ROMAZO dealer nooit tot een miskoop leidt. Tielemans Zonwering is al sinds jaar en dag aangesloten bij Romazo. Dat betekent voor u de zekerheid van een perfecte organisatie waar kwaliteit van levering hoog in het vaandel staat. Wilt u meer weten over de branchevereniging Romazo. Klik dan hier.